ΚΥΠΡΟΣ: Ώρες αγωνίας για 71χρονο συμπολίτη μας που αγνοείται - Βοηθήστε να βρεθεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ώρες αγωνίας για 71χρονο συμπολίτη μας που αγνοείται - Βοηθήστε να βρεθεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ελλείπει από την κατοικία του ο 71χρονος Βαρνάβας και η Αστυνομία κάνει έκκληση για βοήθεια του κοινού.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στονεντοπισμό του Βαρνάβα Βαρνάβα, 71 ετών, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του, στην Επισκοπή Λεμεσού, από τις 5.30μ.μ. της 29 ης Σεπτεμβρίου 2020.

Ο Βαρνάβα περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75μ. περίπου, με κοντά γκρίζα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στα τηλέφωνα 25-805057 και 25-805515 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE