ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κύπριοι φοιτητές διαδήλωσαν έξω από το τουρκικό προξενείο υπέρ των Αρμενίων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κύπριοι φοιτητές διαδήλωσαν έξω από το τουρκικό προξενείο υπέρ των Αρμενίων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπριοι φοιτητές στην Θεσσαλονίκη βρέθηκαν μπροστά από το τουρκικό προξενείο της πόλης και διαμαρτυρήθηκαν για την εισβολή του Αζερμπαϊτζάν στο Αρτσάχ, με την συμβολή της Τουρκίας.

Όπως γράφει η ανακοίνωση, η Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών Θεσσαλονίκης, ως ελάχιστη πράξη συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο αρμενικό λαό, διοργάνωσε σε ελάχιστο χρόνο διαμαρτυρία κατά των αναίτιων επιθέσεων των Αζέρων κατά του Αρτσάχ, έξω από το τούρκικο προξενείο στη Θεσσαλονίκη. 

Αυτόνομοι φοιτητές, αλλά και νέοι που στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα των Αρμενίων, βροντοφώναξαν «Κύπρος-Πόντος-

Αρμενία - Όχι άλλη γενοκτονία».

Οι φοιτητές διατράνωσαν πως ως Έλληνες της Κύπρου και ως τα παιδιά ενός λαού που βίωσε στο πετσί του τη θηριωδία του ξένου κατακτητή, στεκόμαστε στο πλευρό των Αρμενίων που αγωνίζονται για τη διατήρηση της αξιοπρέπειάς τους και της Ελευθερίας τους.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρίχνει τους τόνους ο Έρχιουρμαν - «Στόχος η επίλυση προβλημάτων μέσω διαλόγου, όχι αντιπαράθεσης»

Ρίχνει τους τόνους ο Έρχιουρμαν - «Στόχος η επίλυση προβλημάτων μέσω διαλόγου, όχι αντιπαράθεσης»

«Δεν προτίθεμαι ούτε να καλλιεργήσω φρούδες ελπίδες, ούτε να επιτρέψω σε όσους επιχειρούν να σπείρουν την απελπισία», ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τουφάν Έρχιουρμαν, με αφορμή αναφορές, επίσης, στα ΜΚΔ για τη στάση που τηρεί στο Κυπριακό και στο ζήτημα της απαγόρευσης εισόδου Τ/κ διανοούμενων στην Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE