«Έφαγε πόρτα» από Παπασταθόπουλο

«Έφαγε πόρτα» από Παπασταθόπουλο

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Άρσεναλ και αρκετές ομάδες ψάχνονται για την περίπτωση του. Μία εξ αυτών είναι η Φούλαμ, αλλά ο Έλληνας στόπερ δεν αποδέχθηκε την πρόταση της.

Σύμφωνα με το footballinsider247, η Φούλαμ έκανε πρόταση για δανεισμό του Παπασταθόπουλου, αλλά ο ίδιος ήταν αρνητικός. Ο 32χρονος είπε «όχι» κι έτσι είναι ακόμη σε αναζήτηση ομάδας.

Πηγή: Overfm.gr

The post «Έφαγε πόρτα» από Παπασταθόπουλο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE