ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην Αστυνομία η Κατερίνα Χριστοφίδου- Θορυβημένη με αυτό που συμβαίνει- Ενημερώνει με ανάρτησή της

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στην Αστυνομία η Κατερίνα Χριστοφίδου- Θορυβημένη με αυτό που συμβαίνει- Ενημερώνει με ανάρτησή της

Στον Αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου μετέβη το βράδυ της Πέμπτης 1/10 η δημοσιογράφος Κατερίνα Χριστοφίδου.

Η εκλεκτή συνάδελφος που τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση καθώς είχε αποσυρθεί μετά την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές καταγγέλλει πως άγνωστοι δημιούργησαν λογαριασμό στο Facebook με τα στοιχεία και τη φωτογραφία.

Η ίδια ενημερώνει με ανάρτησή της στα social media γράφοντας: «ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΠΑΤΗ! Κάποιοι δημιούργησαν FAKE ACCOUNT, χρησιμοποιώντας το όνομα και τις φωτογραφίες μου χωρίς καμία άδεια ή συγκατάθεση. Μην αποδεχθείτε ΚΑΝΕΝΑ αίτημα απο το fake account Katerina Christophidou nur.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε το καθιερωμένο πασχαλινό του μήνυμα προς τον κυπριακό λαό, στέλνοντας ευχές, αλλά και μηνύματα ενότητας, ελπίδας και συνέχισης του αγώνα για μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE