Ο Παρούμπας δεν σας χαλάει χατίρι! Το ζητήσατε και ξανάρχεται – Δείτε που και πότε θα εμφανιστεί

Ο Παρούμπας δεν σας χαλάει χατίρι! Το ζητήσατε και ξανάρχεται – Δείτε που και πότε θα εμφανιστεί

Το παγκόσμιο tour του αγαπημένου Έλληνα performer συνεχίζεται και την ερχόμενη βδομάδα κατόπιν δικής σας απαίτησης, κάνει εκ νέου στάση στην Κύπρο.

Αφού είπε περήφανα «ΟΧΙ» στην πρόσκληση που του έκαναν από καζίνο στα κατεχόμενα, ο Πάρης Κοντόπουλος έρχεται για τρίτη φορά σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα στη χώρα μας, για να ξεσηκώσει με το δικό του μοναδικό τρόπο τις Κύπριες «παρουμπίτσες» αλλά και όλους όσοι θέλουν να γυμναστούν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Διαβάστε πιο κάτω το πρόγραμμα με τις εμφανίσεις του:

Πάφος: Τετάρτη 6 Μαΐου

Λευκωσία: Πέμπτη 7 Μαΐου

Λεμεσός: Παρασκευή 8 Μαΐου

Από 19:30 μέχρι 20:30

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ. 99420444.

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, τη Δευτέρα έχουμε πρεμιέρα, καθώς το ThemaWebRadioTv αισίως βγαίνει στον αέρα.

Για την ώρα δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε περισσότερα, παρά μόνο ότι ο δημοφιλής star θα είναι καλεσμένος στην πιο ανατρεπτική web εκπομπή, την Πέμπτη 7 Μαΐου στις 11 το πρωί. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά, γιατί έχει να πέσει πολύ… λουλουδικό!

Στέφανος Χαραλάμπους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE