«Πλουσιότερη» κατά 6 εκατομμύρια η ΑΕΚ!

«Πλουσιότερη» κατά 6 εκατομμύρια η ΑΕΚ!

 

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα «ξέρανε» τους Γερμανούς στο τέλος με γκολ του Καρίμ, παίρνοντας τη μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ με 2-1 και μαζί σφράγισε την παρουσία της στους ομίλους του Europa League.

Πέραν της τεράστιας πρόκρισης της Ένωσης, ωστόσο, η νίκη ήταν σημαντική και για οικονομικούς λόγους. Η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της επιπλέον 6 εκατομμύρια ευρώ μετά το σημερινό αποτέλεσμα, ποσό που αντιστοιχεί στα εξασφαλισμένα έσοδα από τους ομίλους του Europa- ποσό που, φυσικά, μπορεί να αυξηθεί με κάθε νίκη ή ισοπαλία.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ, που επίσης θα παίξει στο Europa, πήρε περίπου 11.5 εκατομμύρια ευρώ, μιας και πέραν των ομίλων έχει και τα 5+ από τα playoffs του Champions League.

Πηγή: Sdna.gr

The post «Πλουσιότερη» κατά 6 εκατομμύρια η ΑΕΚ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE