Πάφος: Όπλο και 500 ευρώ άρπαξαν διαρρήκτες από οικία στην Ασπρογία

Πάφος: Όπλο και 500 ευρώ άρπαξαν διαρρήκτες από οικία στην Ασπρογία

Διάρρηξη κατοικίας σημειώθηκε χθες στην κοινότητα της Ασπρογιάς στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης κατοικίας κατήγγειλε ότι ενώ απουσίαζε απ’ αυτή άγνωστοι εισήλθαν στην οικία του και απέσπασαν ένα όπλο τύπου ΔΟΚΟ και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Παναγιάς μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από αλουμινένια πόρτα αφού πρώτα την παραβίασαν.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE