Ντονμέζ: Η μεσογειακή μας πολιτική απέκτησε μεγαλύτερη ισχύ

Ντονμέζ: Η μεσογειακή μας πολιτική απέκτησε μεγαλύτερη ισχύ

Με την πρωτοκόλληση του τουρκολιβυκού μνημονίου η μεσογειακή πολιτική της Τουρκίας, η οποία βασίζεται στο διεθνές δίκαιο, τα δικαιώματα και τη δικαιοσύνη, έχει αποκτήσει μεγαλύτερη ισχύ, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ. 

Σε μήνυμά του στο τουίτερ, ο Τούρκος Υπουργός αναφέρει ότι “η συμφωνία μας για τα θαλάσσια σύνορα που υπογράψαμε με τη νόμιμη Κυβέρνηση της Λιβύης έχει πρωτοκολληθεί από τον ΟΗΕ. Έτσι η μεσογειακή μας πολιτική που βασίζεται στο διεθνές δίκαιο, τα δικαιώματα και τη δικαιοσύνη έχει αποκτήσει μεγαλύτερη ισχύ. Όπως λέμε πάντοτε δεν παραβιάζουμε τα δικαιώματα κανενός στην Μεσόγειο, ούτε και παραιτούμαστε από τα δικά μας δικαιώματα”.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE