Πόσα;;; Διαβάστε την τιμή που πωλήθηκαν τα παπούτσια που φορούσε ο Jordan το 1984!

Πόσα;;; Διαβάστε την τιμή που πωλήθηκαν τα παπούτσια που φορούσε ο Jordan το 1984!

Ένας συλλέκτης αποφάσισε να πληρώσει πάρα πολλά χρήματα, συγκεκριμένα, 71.533 δολάρια, για τα παπούτσια που φορούσε ο Μάικλ Τζόρνταν.

Τα Nike-Air που φόρεσε ο μύθος του παγκόσμιου μπάσκετ σε παιχνίδι του κόντρα στους Λέικερς το 1984 πουλήθηκαν στην παραπάνω αστρονομική τιμή, προφανώς σε μανιώδη συλλέκτη ο οποίος δεν δίστασε να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι έφτασε στα χέρια ball-boy εκείνου του αγώνα (31 χρόνια πριν) και πλέον βρίσκεται στην κατοχή του ανθρώπου που ξόδεψε περισσότερα από 73.000 δολάρια για να το αποκτήσει.

Στο παρελθόν πάντως έχουν δοθεί και περισσότερα χρήματα για παπούτσια του Air. Πιο συγκεκριμένα ξοδεύτηκαν 104.765 δολάρια για το ζευγάρι που φορούσε ο κατά πολλούς καλύτερος παίκτης στον κόσμο σε παιχνίδι των τελικών με τους Τζαζ το 1997.

Τα παπούτσια που φορούσε ο Μάικλ Τζόρνταν το '84 πωλήθηκαν 71.533 δολάρια [εικόνες]

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE