ΣΟΚ στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα του Μακαρείου Σταδίου και ΕΚΤΟΣ αποστολής

ΣΟΚ στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα του Μακαρείου Σταδίου και ΕΚΤΟΣ αποστολής

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε στη χθεσινή προπόνηση της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας, Δημήτρης Κυριακίδης.

Είχε συγκρουστεί με συμπαίκτη του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έπεσε κάτω στον αγωνιστικό χώρο με πόνους και μην μπορώντας να μετακινηθεί.  Το ιατρικό τιμ και οι φυσιοθεραπευτές της ομάδας… έπεσαν πάνω του με θεραπευτική αγωγή και φυσιοθεραπείες για να ξεπεράσει τους πόνους και να μπορέσει να κινείται.

Τελικά, αυτό το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε με τον Κυριακίδη να μην μπορεί να είναι στην αρχική ενδεκάδα της Καρμιώτισσας στο παιχνίδι που ξεκινάει η ώρα 20:00 με τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο, αλλά ούτε και στην αποστολή της ομάδας του Χρύση Μιχαήλ.

The post ΣΟΚ στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα του Μακαρείου Σταδίου και ΕΚΤΟΣ αποστολής appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE