LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου
Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.
Σε ανακοίνωση Τύπου, η διεύθυνση του Ιατρικού Κέντρου αναφέρει πως «αυτές οι ανισότητες και διακρίσεις και αυτός ο αθέμιτος ανταγωνισμός δημιουργούνται όταν νοσηλευτήρια για την ίδια επέμβαση αμείβονται διαφορετικά».
Διερωτάται επίσης γιατί ο ΟΑΥ αμείβει διαφορετικά νοσηλευτήρια για την ίδια ιατρική πράξη και κατά πόσο «υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες».
Η διεύθυνση του Ιατρικού Κέντρου Λεμεσού αναφέρει επίσης πως σε λίγες μέρες θα διαμαρτυρηθεί έξω από τα γραφεία του ΟΑΥ και προειδοποιεί πως «αν επιτρέψουμε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση τότε να είστε σίγουροι ότι νοσηλευτήρια θα κλείσουν».
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις