ΓΕΣΥ: Ανισότητες και διακρίσεις βλέπει νοσηλευτήριο στη Λεμεσό

ΓΕΣΥ: Ανισότητες και διακρίσεις βλέπει νοσηλευτήριο στη Λεμεσό

Για ανισότητες και διακρίσεις αλλά και σκοπιμότητες κάνει λόγο το Ιατρικό Κέντρο Λεμεσού, το οποίο θέτει θέμα γύρω από την αμοιβή των νοσηλευτηρίων.

Σε ανακοίνωση Τύπου, η διεύθυνση του Ιατρικού Κέντρου αναφέρει πως «αυτές οι ανισότητες και διακρίσεις και αυτός ο αθέμιτος ανταγωνισμός δημιουργούνται όταν νοσηλευτήρια για την ίδια επέμβαση αμείβονται διαφορετικά».

Διερωτάται επίσης γιατί ο ΟΑΥ αμείβει διαφορετικά νοσηλευτήρια για την ίδια ιατρική πράξη και κατά πόσο «υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες».

Η διεύθυνση του Ιατρικού Κέντρου Λεμεσού αναφέρει επίσης πως σε λίγες μέρες θα διαμαρτυρηθεί έξω από τα γραφεία του ΟΑΥ και προειδοποιεί πως «αν επιτρέψουμε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση τότε να είστε σίγουροι ότι νοσηλευτήρια θα κλείσουν».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE