Το Αζερμπαϊτζάν λέει ότι η πόλη Γκάντζα δέχεται πυρά από αρμενικές δυνάμεις

Το Αζερμπαϊτζάν λέει ότι η πόλη Γκάντζα δέχεται πυρά από αρμενικές δυνάμεις

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Αζερμπαϊτζάν, η Γκάντζα, "δέχεται πυρά" από δυνάμεις της Αρμενίας, ανακοίνωσε σήμερα το αζέρικο Υπουργείο Αμυνας.

"Η αζέρικη πόλη της Γκάντζα δέχεται πυρά από τις αρμενικές δυνάμεις", ανέφερε το υπουργείο στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η Αρμενία αρνήθηκε ότι εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Αζερμπαϊτζάν, αλλά ο ηγέτης της περιοχής του Ναγκόρνο Καραμπάχ δήλωσε ότι οι δυνάμεις του κατέστρεψαν στρατιωτικό αεροδρόμιο στην Γκάντζα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE