ΚΥΠΡΟΣ

Επιστρέφει «αγριεμένος» ο Γκουλόν - Θα το παλέψει ο Γκαρσία

Επιστρέφει «αγριεμένος» ο Γκουλόν - Θα το παλέψει ο Γκαρσία

Στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ βρίσκεται αποκλειστικά η προσοχή όλων στην Ομόνοια.

Οι «πράσινοι» θέλουν να κερδίσουν για πρώτη φορά φέτος των «αιώνιο», αφού μετρούν μια ήττα και δύο ισοπαλίες στις προηγούμενες τρεις συναντήσεις τους.

Με ενδεχόμενη ισοπαλία, η Ομόνοια θα πλησιάσει στους δύο βαθμούς τον ΑΠΟΕΛ, τρεις στροφές πριν το φινάλε. Το ευχάριστο για τον κόουτς της Ομόνοιας, είναι ότι επιστρέφει ο Γκουλόν, που δίνει λύσεις και ιδιαίτερη δυναμική στην ομάδα. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως μετά την τιμωρία του, ο Γκουλόν θα επιστρέψει στην ενδεκάδα της Ομόνοιας, δίνοντας περισσότερη άνεση στον προπονητή του για να καταστρώσει το πλάνο του.

Στην χθεσινή προπόνηση, Γκαρσία και Ρόντρι προπονήθηκαν ατομικά. Ο Ισπανός έχει αιμάτωμα στην κλείδα και θα κυνηγήσει μέχρι την τελευταία στιγμή για να προλάβει. Η ομάδα έχει ανάγκη την παρουσία του και στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ, φάνηκε σε μεγάλο βαθμό η απουσία του. Σε ότι αφορά τον Ρόντρι ο Κώστας Καϊάφας περιμένει πως θα ανεβάσει ρυθμούς. Κανονικά προπονείται ο Ρούμπιο που εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή.

Στέλιος Δημοσθένους  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top