Κακουλλής: «Είμαστε όλοι διψασμένοι – Το θέλουμε κι εμείς το πρωτάθλημα»

Κακουλλής: «Είμαστε όλοι διψασμένοι – Το θέλουμε κι εμείς το πρωτάθλημα»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Ανδρόνικος Κακουλλής.

Αναλυτικά:

«Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για τη νίκη. Πετύχαμε τον στόχο της Ευρώπης και σήμερα θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, θέλαμε τη νίκη και καταφέραμε να την πάρουμε.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συνεχίζουμε. Είμαστε όλοι διψασμένοι και θέλουμε να παίζουμε. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα και το θέλουμε κι εμείς το πρωτάθλημα, όχι μόνο ο κόσμος μας. Πάμε όμως βήμα-βήμα».

Για το γκολ που πέτυχε, ανέφερε: «Μου ήρθε η έμπνευση, το είχα δοκιμάσει και στην προπόνηση και μου βγήκε».

The post Κακουλλής: «Είμαστε όλοι διψασμένοι – Το θέλουμε κι εμείς το πρωτάθλημα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE