Τζιωνής: «Προσπαθώ κι εγώ να βελτιώνομαι και τα καλύτερα έρχονται»!

Τζιωνής: «Προσπαθώ κι εγώ να βελτιώνομαι και τα καλύτερα έρχονται»!

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Μαρίνος Τζιωνής.

Αναλυτικά:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι και προσπαθήσαμε πολύ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι.

Με κάποιες ατομικές ενέργειες καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν καθοριστικό αυτό το γκολ στην εξέλιξη του αγώνα.

Προσπαθώ κι εγώ να βελτιώνομαι και τα καλύτερα έρχονται. Είχα δύσκολη χρονιά πέρσι, όμως φέτος μακάρι να συνεχίσω έτσι. Μου δείχνει εμπιστοσύνη ο προπονητής μου και θέλω να τον βγάλω ασπροπρόσωπο».

The post Τζιωνής: «Προσπαθώ κι εγώ να βελτιώνομαι και τα καλύτερα έρχονται»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Σύγκρουση συγκυβερνώντων κομμάτων-Κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις - Οι διαφορετικές προσεγγίσεις εντός ΔΗΠΑ

Σύγκρουση συγκυβερνώντων κομμάτων-Κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις - Οι διαφορετικές προσεγγίσεις εντός ΔΗΠΑ

Το πακέτο νομοσχεδίων της κυβέρνησης για τις πολλαπλές συντάξεις έφερε στην επιφάνεια την υποβόσκουσα σύγκρουση σε πολλά ζητήματα κυρίως κοινωνικού περιεχομένου, μεταξύ της κυβέρνησης και συγκυβερνώντων κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE