ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας του 4χρονου αγοριού που έπεσε από όροφο πολυκατοικίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας του 4χρονου αγοριού που έπεσε από όροφο πολυκατοικίας

Χθες Κυριακή (04/10) το απόγευμα εξήλθε της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από 4 όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του Εναερίου στην Λεμεσό.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Κρατικού Ραδιοφώνου στην Λεμεσό, η κατάσταση της υγείας του πλέον θεωρείται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Πρόσθεσε δε πώς το παιδάκι έπεσε από τον όροφο καθώς υποχώρησε η σίτα από το παράθυρο στο οποίο βρισκόταν κοντά το 4χρονο αγοράκι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE