Άλκηστις Παυλίδου: Η αποκάλυψη του Κωστάκη Κωνσταντίνου για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε στα γυρίσματα – VIDEO

Άλκηστις Παυλίδου: Η αποκάλυψη του Κωστάκη Κωνσταντίνου για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε στα γυρίσματα – VIDEO

Για τον χαμό της Άλκηστις Παυλίδου και για προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε στα γυρίσματα της ταινίας «Βουράτε Γειτόνοι»,  μίλησε ο καλός της συνάδελφος Κωστάκης Κωνσταντίνου.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» το πρωί της Δευτέρας 05/10, ο Κωστάκης Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες των γυρισμάτων της ταινίας «Βουράτε Γειτόνοι», το καλοκαίρι το 2018, οπότε η Άλκηστις Παυλίδου ήταν άρρωστη αλλά έπαιξε κανονικά τον ρόλο της. Την ίδια ώρα σημείωσε πως όλοι όσοι βρισκόντουσαν εκεί κατάλαβαν πως η αγαπημένη ηθοποιός δεν ήταν καλά και τους εκμυστηρεύτηκε.

«Δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας με την Άλκηστις ωστόσο όλοι την θεωρούσαμε σαν την ‘μάνα’ μας», είπε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφέρει πως δεν έχασε ποτέ το χιούμορ της, ήταν πάντα κοντά στους συναδέλφους της και τους αγαπούσε όλους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE