ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 528 έλεγχοι από την Αστυνομία - Οι καταγγελίες που προέκυψαν

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 528 έλεγχοι από την Αστυνομία - Οι καταγγελίες που προέκυψαν

Σε 20 καταγγελίες πολιτών και μία καταγγελία υποστατικού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο 528 ελέγχων παγκύπρια, για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 82 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένας πολίτης, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 82 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών.
 
Επιπλέον, στη Λάρνακα έγιναν 143 έλεγχοι με 14 καταγγελίες πολιτών και μια που αφορούσε σε υποστατικό, ενώ στην Πάφο έγιναν 14 έλεγχοι χωρίς οποιαδήποτε καταγγελία.

Εξάλλου, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 108 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου μετά από διενέργεια 99 ελέγχων δεν καταγγέλθηκε κανένας.

Η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε συνολικά 39 ελέγχους χωρίς να προβεί σε οποιαδήποτε καταγγελία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Α. Μιχαηλίδου στο «Τ»: «Η Παιδεία αλλάζει με πράξεις, όχι με λόγια»- Τι απαντά στις αντιδράσεις των συνδικαλιστών

Α. Μιχαηλίδου στο «Τ»: «Η Παιδεία αλλάζει με πράξεις, όχι με λόγια»- Τι απαντά στις αντιδράσεις των συνδικαλιστών

Η Παιδεία αλλάζει με πράξεις, όχι με λόγια. Μετά από 50 χρόνια το οφείλουμε στα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς μας να προχωρήσουμε στην αλλαγή που έχει ανάγκη η Παιδεία μας