ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έστησαν καρτέρι κοντά στη Φανερωμένη - Τράβηξαν όπλο και τον χτύπησαν στο κεφάλι στέλνοντας τον νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έστησαν καρτέρι κοντά στη Φανερωμένη - Τράβηξαν όπλο και τον χτύπησαν στο κεφάλι στέλνοντας τον νοσοκομείο

Σύμφωνα με στοιχεία άντρας (αλλοδαπός) δέχθηκε χθες βράδυ (Δευτέρα 5/10) γύρω στις 21κ20 επίθεση από δύο άγνωστους μέχρι στιγμής άνδρες στην περιοχή Φανερωμένης (πλησίον του Δημοτικού Σχολείου).

Τα δύο πρόσωπα φέρεται να του επιτέθηκαν, ενώ σύμφωνα με ισχυρισμούς ο ένας εκ των δύο τράβηξε πιστόλι και τον χτύπησε στο κεφάλι. Στη συνέχεια ο τραυματίας μεταφέρθηκε από οικείο του πρόσωπο στο ΓΝ Λευκωσίας όπου και διαπιστώθηκε οτι φέρει αιμάτωμα και σχίσιμο στο κεφάλι.

Αφού ακολούθησε συρραφή πήρε εξιτήριο με το ΤΑΕ Λευκωσίας να διερευνά τα αίτια της επίθεσης και να βρίσκεται στην αναζήτηση των υπόπτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE