Μήνυμα για… ΠΡΟΣΤΙΜΟ στους Ατζιλί, Ντογκαλά

Μήνυμα για… ΠΡΟΣΤΙΜΟ στους Ατζιλί, Ντογκαλά

Οι Ντογκαλά και Ατζιλί, όταν έγιναν αλλαγή την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ερμή, δεν φάνηκε να τους αρέσει η απόφαση του προπονητή, κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο. 

Πληροφορίες λένε, ότι η διοίκηση -προφανώς μετά από εισήγηση Ουζουνίδη- τους τιμώρησε με πρόστιμο 5 χιλιάδες ευρώ έκαστος.

H συγκεκριμένη απόφαση, στέλνει μήνυμα και στους υπόλοιπους παίχτες, ότι πρέπει να υπάρχει σωστή συμπεριφορά και πειθαρχία στην ομάδα.

The post Μήνυμα για… ΠΡΟΣΤΙΜΟ στους Ατζιλί, Ντογκαλά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE