Ανανεώση, αξιολόγηση αλλά και αποτελέσματα – Ο μέσος όρος ηλικίας της… νέας Εθνικής

Ανανεώση, αξιολόγηση αλλά και αποτελέσματα – Ο μέσος όρος ηλικίας της… νέας Εθνικής

Τριπλός είναι ο στόχος της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στους τρεις αγώνες που ακολουθούν τις επόμενες ημέρες.

Η Κύπρος θα υποδεχθεί  την Τετάρτη την Τσεχία (19:00, ΑΕΚ Αρένα) και στη συνέχεια θα δώσει δύο εκτός έδρας αγώνες με το Λουξεμβούργο (10/10) και το Αζερμπαϊτζάν (13/10) για το Nations League.

Μέσω των αγώνων αυτών, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Γιόχαν Βάλεμ συνεχίζει την ανανέωση της Εθνικής μας θέλοντας να αξιολογήσει κάποιους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας, να βγάλει συμπεράσματα, αλλά και να παρουσιάσει μια  ομάδα η οποία θα μπορεί να διεκδικήσει το αποτέλεσμα.

Η προσπάθεια ανανέωσης της Εθνικής μας συνεχίστηκε και στην κλήση ενόψει των επόμενων αγώνων με πέντε ποδοσφαιριστές να έρχονται για πρώτη φορά στην ομάδα. Στην ανανέωση λοιπόν που έγινε το Σεπτέμβριο με την κλήση αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών, ήρθαν να προστεθούν τώρα οι  Δημήτρης Δημητρίου, Άλεξ Γκόγκιτς, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χρίστος Σιέλης και Θωμάς Ιωάννου. Επέστρεψαν επίσης στην Εθνική οι 20χρόνοι Ιωάννης Κωστή και Μιχάλης Ιωάννου, με το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας να πέφτει ακόμη περισσότερο.

Είναι χαρακτηριστικό πως, στην κλήση των 26 ποδοσφαιριστών που είναι διαθέσιμοι για τους αγώνες με Τσεχία, Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν, οι 18 έχουν λιγότερες από δέκα συμμετοχές ενώ οι 13 από αυτούς έχουν 3 συμμετοχές και κάτω!

Η νέα αυτή η Εθνική, με μέσο όρο ηλικίας μικρότερη των 24 ετών (23,8 για την ακρίβεια) θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κλήση της Εθνικής                                                                                                                                                               

Όνομα Επίθετο Ηλικία  Συμμετοχές   Τέρματα
Δημήτρης Χριστοφή 32 54 8
Πιέρος Σωτηρίου 27 42 10
Κωστάκης Αρτυματάς 27 38 1
Κωνσταντίνος Λαϊφης 27 35 3
Χάμπος Κυριάκου 25 27
Γρηγόρης Κάστανος 22 25 1
Ιωάννης Kούσουλος 24 20 4
Mατία Σπόλιαριτς 23 10
Χάρης Κυριάκου 31 9
Φάνος Kατελάρης 24 8 1
Ιωάννης Κωστή 20 8
Ιωάννης Πίττας 24 6
Παναγιώτης Ζαχαρίου 24 4 1
Μηνάς Αντωνίου 26 3
Ανδρέας Καρώ 24 3
Μιχάλης Ιωάννου 20 3
Χαράλαμπος Κυριακίδης 22 2
Χρίστος Γουήλερ 23 2
Μαρίνος Τζιωνής 19 2
Λοϊζος Λοϊζου 17 2
Νεόφυτος Μιχαήλ 27 1
Άλεξ Γκόκιτς 26
Χρίστος Σιέλης 20
Θωμάς Ιωάννου 25
Δημήτρης Δημητρίου 21  –
Ανδρόνικος Kακουλλής 19

Πηγή: www.cfa.com.cy

The post Ανανεώση, αξιολόγηση αλλά και αποτελέσματα – Ο μέσος όρος ηλικίας της… νέας Εθνικής appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE