Άγρια κακοποίηση σκύλου και οργή στα Χανιά: Τον κρέμασε και του έκοψε τα γεννητικά όργανα επειδή... ήθελε παιχνίδια!

Άγρια κακοποίηση σκύλου και οργή στα Χανιά: Τον κρέμασε και του έκοψε τα γεννητικά όργανα επειδή... ήθελε παιχνίδια!

Η σύζυγός του ιδιοκτήτη κατέθεσε ότι ο σκύλος εκνεύρισε τον άντρα της, γιατί ήθελε να παίξει μαζί του και δεν το άφηνε να κάνει δουλειές

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας έπειτα από την άγρια κακοποίηση σκύλου από το αφεντικό του, στα Κουνουπιδιανά Χανίων χθες.
 
Ο άνδρας κρέμασε σε ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού του το άτυχο ζώο και του έκοψε τους όρχεις.
Τα ουρλιαχτά του σκύλου σήκωσαν στο πόδι όλη την γειτονιά, και ένας Γερμανός τουρίστας, ανάγκασε τον άνδρα να μεταφέρει το αιμόφυρτο ζώο στον κτηνίατρο.
 
Ο κτηνίατρος κατάφερε να το σώσει, όμως ο άνδρας διέφυγε και αναζητείται από την αστυνομία.
 
Η σύζυγός του κατέθεσε ότι ο σκύλος εκνεύρισε τον άντρα της, γιατί ήθελε να παίξει μαζί του και δεν το άφηνε να κάνει δουλειές.
 
Πηγή: ekriti

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE