ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
Σε ανακοίνωση, η ΣΕΚ αναφέρει ότι γίνεται προσπάθεια και κοινωνικός διάλογος ώστε στη νομοθεσία να εισαχθούν συγκεκριμένες τροποποιήσεις «που κρίθηκαν αναγκαίες ένεκα των επανειλημμένων παραβιάσεων του νόμου, οι οποίες ήταν πολύ πιο έντονες την περίοδο της πανδημίας, από τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα», όπως αναφέρεται σε επίσημο κυβερνητικό έγγραφο.
«Η ολική βελτίωση της υφιστάμενης νομοθεσίας θα προστατεύσει ακόμα περισσότερο τους μισθούς και θα ενισχύσει τη διαφάνεια, ενώ θα συμβάλει και στην αξιοπρέπεια στην εργασία», επισημαίνει η ΣΕΚ.
Τέλος, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Αξιοπρεπούς Εργασίας, η ΣΕΚ δηλώνει πως οι αγώνες της για βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ευημερίας των ανθρώπων δεν έχουν ημερομηνία λήξης.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις