Συνέντευξη Μαρίνου Μουσιούττα – Απάντησε σε ερώτημα κατά πόσον οι ‘5’ εξαργύρωσαν ήδη την αποχώρησή τους από το ΔΗΚΟ -VIDEO

Συνέντευξη Μαρίνου Μουσιούττα – Απάντησε σε ερώτημα κατά πόσον οι ‘5’  εξαργύρωσαν ήδη την αποχώρησή τους από το ΔΗΚΟ -VIDEO

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο πλαίσιο της εκπομπής Εξ Αφορμής (Vouli.TV) που μεταδίδεται καθημερινά χάρη στη συνεργασία του ThemaOnline και του Vouli.TV παραχώρησε ο Μαρίνος Μουσιούττας.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής απάντησε όλα τα ερωτήματα που του θέσαμε, σε μια διαφορετική συζήτηση. Κι αυτό γιατί ο κ. Μουσιούττας κλήθηκε να τοποθετηθεί για θέματα που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τις τελευταίες πέντε αποχωρήσεις από το ΔΗΚΟ.

Ο κ. Μουσιούττας κλήθηκε να τοποθετηθεί ακόμα και για τα όσα λένε οι κακές γλώσσες, που θέλουν οι ‘5’ αποχωρήσαντες (Γιώργος Προκοπίου, Άγγελος Βότσης, Μαρίνος Μουσιούττας, Αλέκος Τρυφωνίδης, Χρίστος Τσίγκης) να εξαργύρωσαν την φυγή τους από το ΔΗΚΟ, αλλά κι ότι συγκεκριμένο άτομο πήρε προαγωγή.

Δείτε την εκπομπή Εξ Αφορμής (η συνέντευξη από το 28΄10΄΄):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.