ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα – Ο αριθμός των κρουσμάτων της Τρίτης 6/10

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα – Ο αριθμός των κρουσμάτων της Τρίτης 6/10

29 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 και το θάνατο γυναίκας ανακοίνωσαν την Τρίτη 6/10 οι αρχές.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, τα 29 κρούσματα εντοπίστηκαν από σύνολο 3,532 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Ανακοινώνεται ο θάνατος γυναίκας ασθενούς, ηλικίας 90 ετών, με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου. Η τελική αιτία θανάτου είναι η νόσος COVID-19. Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων σε ασθενείς θετικούς στον ιό SARS-CoV-2 ανέρχεται σε 30, και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχονται στους 23, 16 άντρες και 7 γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας τα 72 έτη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα – Ο αριθμός των κρουσμάτων της Τρίτης 6/10 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE