Που γιόρτασε τη τεσσάρα ο Φερνάντες!

Που γιόρτασε τη τεσσάρα ο Φερνάντες!

Η αλήθεια είναι ότι η τεσσάρα επί της ΑΕΛ ήρθε πολύ πιο εύκολα από το αναμενόμενο για τη Δόξα, και ήταν επόμενο να εορταστεί αναλόγως, μιας και το διπλό στο Τσίρειο ήταν πολύ σημαντικό στη προσπάθεια παραμονής στη κατηγορία.

Ο Ρικάρντο Φερνάντες λοιπόν, χαλαρός μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ αποφάσισε να πάει βόλτα στο κέντρο της Λευκωσίας. Σε γνωστό λοιπόν μπαράκι της πρωτεύουσας εθεάθει να πίνει το ποτάκι του, όχι πολύ αργά πάντως για να μην παρεξηγηθούμε! 

Έτσι, γιατί τα μάτια μας είναι παντού...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.