Πήρε και Φελίπε Άντερσον, κοιτάζει… Λίνγκαρντ! (ΒΙΝΤΕO)

Πήρε και Φελίπε Άντερσον, κοιτάζει… Λίνγκαρντ! (ΒΙΝΤΕO)

Η Πόρτο, εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League, «φουλάρει» για να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές.

Μεταγραφικές δουλειές με… φούντες έχει τις τελευταίες ώρες η Πόρτο. Την Δευτέρα (05/10), η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League παραχώρησε Άλεξ Τέλες και Ντανίλο Περέιρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα.

Και την Τρίτη (06/10), οι Δράκοι έκαναν δικό τους τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό Μαλάνγκ Σαρ, ως δανεικό από την Τσέλσι, ενώ έκλεισαν και τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Φελίπε Άντερσον, ως δανεικό από την Γουέστ Χαμ.

Η πρώτη επιλογή της Πόρτο ήταν ο Πεπέ της Γκρέμιο, αλλά η βραζιλιάνικη ομάδα δεν δέχθηκε να τον παραχωρήσει άμεσα και η ομάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο ενεργοποίησε το «Plan B», το οποίο αφορούσε τον Φελίπε Άντερσον, ο οποίος δεν υπολογίζεται πλέον στα Σφυριά, παρ’ ότι το καλοκαίρι του 2018 είχαν δώσει 38 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Λάτσιο.

Εκτός από τον Άντερσον, όμως, η Πόρτο κυνηγάει και την απόκτηση του Τζέσε Λίνγκαρντ. Ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, στο περιθώριο της συμφωνίας για τον Άλεξ Τέλες, οι δύο πλευρές ξεκίνησαν συζητήσεις για τον δανεισμό του.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Πήρε και Φελίπε Άντερσον, κοιτάζει… Λίνγκαρντ! (ΒΙΝΤΕO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE