ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δίνει 5 εκατ.ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν πάρει το Champions League

Δίνει 5 εκατ.ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν πάρει το Champions League

Η Ρόμα ήθελε τόσο να εντάξει στο δυναμικό της τον Κρις Σμόλινγκ που όχι μόνο έδωσε ένα σεβαστό ποσό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά συμπεριέλαβε μέχρι και bonus σε περίπτωση που κατακτήσει μαζί του το Champions League εντός τριετίας.

Η Ρόμα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του Κρις Σμόλινγκ στο “Ολίμπικο” στο διάστημα που αγωνίστηκε ως δανεικός και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, κάτι που κατάφερε στο παρά ένα καταβάλλοντας το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρών στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σμόλινγκ υπέγραψε με τους τζαλορόσι ως το 2023 και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το deal, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως ένιωθε την Ρόμα σαν το σπίτι του από την πρώτη μέρα που βρέθηκε εκεί, με την Ρόμα από την πλευρά της να φροντίζει να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία των κόκκινων διαβόλων.

Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό ώστε να μπει ειδικός όρος στο συμβόλαιο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσης της “Corriere dello Sport”. Συγκεκριμένα, οι Ρωμαίοι συμφώνησαν να δώσουν το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ στους Άγγλους αν καταφέρει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια (ο χρόνος ξεκινάει να “τρέχει” από τη νέα σεζόν, αν καταφέρει και προκριθεί) να κατακτήσει το Champions League.

H αποκάλυψη του bonus έφερε αρκετές ειρωνίες από τους οπαδούς των αντιπάλων ομάδων, με δεδομένο πως δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο για την Ρόμα να αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, από την άλλη όμως δείχνει και τις υψηλές βλέψεις των Ρωμαίων για τις επόμενες σεζόν.

Πηγή: Sport24.gr

The post Δίνει 5 εκατ.ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν πάρει το Champions League appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top