ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλες δύο συλλήψεις νεαρών για τα γεγονότα στο Τσίρειο - Οι κατηγορίες που διερευνώνται

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλες δύο συλλήψεις νεαρών για τα γεγονότα στο Τσίρειο - Οι κατηγορίες που διερευνώνται

Δύο πρόσωπα ηλικίας 31 και 21 χρόνων, συνελήφθησαν χθες Τρίτη (06/10) ξανά για τα επεισόδια στο Τσίρειο Στάδιο. 

Οι συλλήψεις έγινα από μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό, δυνάμει Δικαστικών ενταλμάτων, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου αριθμού προσώπων, το βράδυ της περασμένης Κυριακής (04/10), στο Τσίρειο Στάδιο και το άναμμα βεγγαλικών εντός του αγωνιστικού χώρου, που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση ζημιάς στο ταρτάν του σταδίου.

Οι δύο ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, της παράνομης εισόδου, της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και της παραβίασης των διαταγμάτων για αναχαίτηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Για την ίδια υπόθεση, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, είχε συλληφθεί άλλο ένα πρόσωπο ηλικίας 21 χρόνων, ο οποίος και τέθηκε υπό πενταήμερη κράτηση, βάσει Δικαστικού διατάγματος, επίσης για σκοπούς αστυνομικών ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.