Διάβημα διαμαρτυρίας από την Αθήνα στον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν

Διάβημα διαμαρτυρίας από την Αθήνα στον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν

Αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας από την Αθήνα στον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν έκανε χθες το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας λόγω των ισχυρισμών της κυβέρνησης της χώρας περί ανοχής του ελληνικού κράτους σε προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών, σε προσπάθειες στρατολόγησης τρομοκρατών μαχητών και κυβερνοεπιθέσεις από την ελληνική επικράτεια κατά του Αζερμπαϊτζάν, σχετικά με τη σύγκρουση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνέχεια του διαβήματος, ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν, κ. Ν. Πιπερίγκος, εκλήθη στην Αθήνα για διαβουλεύσεις, με απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.