Ο κρατικός προϋπολογισμός 2021 συζητείται στο Υπουργικό

Ο κρατικός προϋπολογισμός 2021 συζητείται στο Υπουργικό

Ο κρατικός προϋπολογισμός είναι μεταξύ των θεμάτων που συζητούνται σήμερα στο Υπουργικό, το οποίο συνεδριάζει από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης 07/10,υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ημερήσια διάταξη του Υπουργικού είναι ογκώδης, αφού η σημερινή συνεδρία είναι η πρώτη που πραγματοποιείται από τα μέσα Σεπτεμβρίου λόγω, μεταξύ άλλων και των υποχρεώσεων του Προέδρου Αναστασιάδη στο εξωτερικό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE