EKTAKTO – ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμός 13χρονου σε γνωστό Γυμνάσιο – Φέρεται να χτυπήθηκε από ομάδα μαθητών

EKTAKTO – ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραυματισμός 13χρονου σε γνωστό Γυμνάσιο – Φέρεται να χτυπήθηκε από ομάδα μαθητών

Επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (07/10), σε Γυμνάσιο στην Λεμεσό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline 13χρονος μαθητής χτυπήθηκε από ομάδα άλλων μαθητών και έσπασε η μύτη του, ενώ φέρει και τραύματα σε άλλα σημεία του σώματος του.

Αυτή την στιγμή μεταφέρεται στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού.  

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το παιδί δεχόταν απειλές από την Δευτέρα (05/10) και είχαν ενημερωθεί αρμόδια πρόσωπα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11:30 (07/10), λήφθηκε πληροφορία για επεισόδιο με 13χρονο μαθητή, σε Γυμνάσιο της Λεμεσού.

Στο σημείο μεταβαίνουν οι Αρχές.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.

BEST OF TOTHEMAONLINE