Συνεχίζουν ατομικά Γκαρσία και Ρόντρι

Συνεχίζουν ατομικά Γκαρσία και Ρόντρι

Παράταση στην αγωνία, σχετικά με την ετοιμότητα των Ρόντρι και Γκαρσία για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας προπονήθηκαν και σήμερα ατομικά και παραμένουν αμφίβολοι. Ο Κώστας Καϊάφας προπόνησε την ομάδα του χωρίς τους Κονομή, Παναγιώτου και Σαμμούτη που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Για αύριο υπάρχει καθορισμένη πρωινή προπόνηση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE