Θέλει να μείνει στην Γιουνάιτεντ ο Φαν Πέρσι!

Θέλει να μείνει στην Γιουνάιτεντ ο Φαν Πέρσι!

Την επιθυμία του να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του εξέφρασε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ο 31χρονος διεθνής  στη διάρκεια της εφετινής σεζόν δεν κατάφερε εξ αιτίας τραυματισμών να βοηθήσει όσο θα μπορούσε και θα ήθελε την ομάδα του.

Μόλις την περασμένη Κυριακή στον αγώνα κόντρα στην Έβερτον επέστρεψε έπειτα από  απουσία δύο  μηνών  και έδωσε το «παρών’ στα τελευταία λεπτά  ως αλλαγή στη θέση του λαβωμένου Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο απολογισμός  των 10 γκολ σε 25 παιχνίδια  στην αρχική 11αδα του Λουίς Φαν Χάαλ  κάθε άλλο παρά αντάξιο της μεγάλης εμπειρίας  και κλάσης του είναι και τα σενάρια για τερματισμό της καριέρας του στους  «κόκκινους διαβόλους»  έχουν σε ουκ ολίγες περιπτώσεις  κάνει την εμφάνιση της στη Βρετανία αλλά και όχι μόνον.

Τον τελικό λόγο θα έχουν φυσικά ο συμπατριώτης του τεχνικός και η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον ίδιο τον Φαν Πέρσι όμως να φέρεται πως επιθυμεί την παραμονή του στην αγγλική ομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

Συλλυπητήρια εκ μέρους της Πολιτείας εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προς τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους την περασμένη βδομάδα κατά την κακοκαιρία αλλά και με το ναυάγιο στην Κερύνεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE