LIFESTYLE

Μια παραγωγή που πάει την κυπριακή τηλεόραση σε άλλο επίπεδο- Συνέντευξη από τους πρωταγωνιστές- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια παραγωγή που πάει την κυπριακή τηλεόραση σε άλλο επίπεδο- Συνέντευξη από τους πρωταγωνιστές- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φαίνεται πως η εξέλιξη τόσο του κινηματογράφου όσο και της τηλεόρασης, χρόνο με το χρόνο προχωράει ραγδαία και  αλλάζει επίπεδο όχι μόνο τεχνολογικά αλλά και από αισθητική άποψη. Ένα φιλόδοξο εγχείρημα βρίσκεται στα σκαριά για να επιβεβαιώσει την εξέλιξη αυτή

Η εταιρία παραγωγής Cinemart παντρεύοντας τηλεοπτικά και κινηματογραφικά στοιχεία δημιουργεί μια πρωτότυπη παραγωγή με στόχο φεστιβάλς του εξωτερικού και όχι μόνο.

Με δημιουργούς τον Ανδρέα Κολοκοτρώνη και Δημήτρη Τοκαρή γυρίζεται αυτές τις μέρες μια αποκαλυπτική ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Οι συντελεστές δεν έχουν δώσει λεπτομέρειες όσον αφορά τον τίτλο και την ιστορία που θα παρακολουθήσουμε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η παραγωγή έχει θέσει πολύ ψηλούς στόχους για το επίπεδο των γυρισμάτων.

Εξασφαλίσαμε μια μίνι συνέντευξη από τους 2 πρωταγωνιστές της ταινίας, Φώτη Καράλη και Βαλεντίνα Νικολάου, όπως και φωτογραφικό υλικό.

Θα θέλαμε λίγα λόγια για την ταινία και την συνεργασία με την παραγωγή.

Φώτης: «Η ταινία αποτελεί μια  προσπάθεια να προχωρήσουμε την τηλεοπτικη εμπειρία της Κύπρου στο επόμενο επίπεδο δουλεύοντας με προδιαγραφές κινηματογράφου. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άρτιο και προσεγμένο. Έγινε λοιπόν μια μεγάλη μελέτη πάνω στους ρόλους, στις τοποθεσίες που επιλέχθηκαν και φυσικά στα άτομα που πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια.

Ποιο το περιεχόμενο της ταινίας και τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει;

Βαλεντίνα: «Ή ιστορία του σεναρίου βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Αυτό από μόνο του αποτελεί ενδιαφέρον, γιατί μπορεί να αποδοθεί η ψυχοσύνθεση ανθρώπων που ζουν ανάμεσα μας και δεν είναι μια μυθοπλασία που αποδόθηκε μέσα από τα μάτια και το μυαλό του σεναριογράφου. Ο ίδιος έκανε μια πολύ διεισδυτική μελέτη γύρω από την ιστορία, τα γεγονότα και την τροχιά τον χαρακτήρων και έτσι  κατάφερε να μεταδώσει και σε μας την άμεση ιδιοσυγκρασία των ρόλων. Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία πάθους, μίσους, αγνής αγάπης, που πτύσσεται με τοξικές ουσίες, ακραίες συμπεριφορές και ανεπανόρθωτες πράξεις. Εκτός από το κομμάτι της ιστορίας και του σεναρίου, αυτό που κυρίως θα τραβήξει το ενδιαφέρον είναι η εξαιρετική και πολύ υψηλού  επιπέδου εικόνα που θα  δούμε στην ταινία αυτή. Δεν θα πω περισσότερα για το κομμάτι της εικόνας γιατί…θα μιλήσει από μόνη της»

Πες μας λίγα λογία  για τον ρόλο σου

 Φώτης: «Ο Άγγελος λοιπόν, ο ρόλος ο δικός μου, είναι ο ήρωας που βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα σε 2 γυναίκες, σε 2 διαφορετικές σχέσεις. Μια τοξική και μια αληθινή. Αποτελεί πρόκληση το πως καταλήγει να ισορροπεί ανάμεσα στο δίπτυχο θύτης-θύμα.»

Βαλεντίνα: « Προσπάθησα να καταλάβω και να μπω στο μυαλό της Αλεξάνδρας, πράγμα που με δυσκόλεψε αρκετά, γιατί σπάνια κανείς συναντάει ανθρώπους χωρίς συναισθήματα και τόσο αδίστακτους. Σε κάθε σκηνή της ταινίας και σε κάθε συναναστροφή της με τους υπόλοιπους χαρακτήρες, δίνει μια δική της «θεατρική παράσταση» και γίνεται άλλος χαρακτήρας.»

Πως είναι το κλίμα στα γυρίσματα και πως είναι η συνεργασία μεταξύ σας αλλά και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες;

Φώτης: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που τα γυρίσματα μας είναι εμφανώς γεμάτα επιθυμία για ποιοτική δουλειά. Είμαι ευτυχής που μαζί μου είναι η Βαλεντίνα, διότι έχει αυτήν την σπιρτάδα, την ένταση, την όρεξη να δοκιμάσει καινούργια πράγματα και αυτό δίνει και σε μένα την δυνατότητα να ξετυλίγω τις καλύτερες πτυχές του εαυτού μου και να αφοσιώνομαι».

Βαλεντίνα: « Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων κυρίως στην ψυχή, που μέλημα μας είναι να δουλέψουμε όσο πιο εντατικά μπορούμε, γιατί πιστεύουμε πρώτοι πρώτοι εμείς το εγχείρημα αυτό. Η ένταση και ο χρόνος των γυρισμάτων είναι σκληρός, αλλά είμαστε όλοι τόσο θετικοί που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την κούραση. Έχω την τιμή να συνεργάζομαι με πολύ σπουδαίους ηθοποιούς, πράγμα που με κάνει να προσπαθώ κάθε μέρα και περισσότερο. Η σχέση μου με τον Φώτη είναι περισσότερο από άρτια. Είναι κατά την άποψη μου ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, επαγγελματίας μέχρι το έπακρο και το πιο σημαντικό είναι πως οι ώρες στα γυρίσματα μαζί του περνάνε ευχάριστα με χιούμορ, θετικότητα και απίστευτη συνεργασία».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top