Υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο τέσσερις νεαροί με εντολή Κετσπάγια!

Υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο τέσσερις νεαροί με εντολή Κετσπάγια!

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ανόρθωση υπέγραψαν τέσσερεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γιώργο Διάκο, Κωνσταντίνο Κουμπαρή, Στέφανο Καφατάρη και Ευθύμιο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά:

«Την υπογραφή τους σε επαγγελματικό συμβόλαιο έβαλαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές Γιώργος Διάκος, Κωνσταντίνος Κουμπαρής, Στέφανος Καφατάρης και Ευθύμιος Αναστασιάδης.

Οι τρεις πρώτοι προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας μας και ακολούθησαν ολόκληρο το στάδιο προετοιμασίας ενώ ο Ευθύμιος Αναστασιάδης αποκτήθηκε από την Καρμιώτισσα.

Οι Καφατάρης (19/2/2002) και Κουμπαρής (4/4/2002) αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή ενώ οι Αναστασιάδης (20/8/2003) και Διάκος (13/7/2002) ως μεσοεπιθετικοί.

Ευχόμαστε στους ίδιους κάθε επιτυχία με τη φανέλα της Ανόρθωσης!»

 

*Στην φωτογραφία διακρίνονται (από τα αριστερά) οι Διάκος, Κουμπαρής και Καφατάρης.

The post Υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο τέσσερις νεαροί με εντολή Κετσπάγια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE