ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΒΑΡΩΣΙΑ: Ωράριο για την παραλία από το ψευδοκράτος -Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΒΑΡΩΣΙΑ: Ωράριο για την παραλία  από το ψευδοκράτος -Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται

Η «διοίκηση» των λεγόμενων «δυνάμεων ασφαλείας» με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι από σήμερα Πέμπτη 8/10 θα επιτρέπεται η πρόσβαση στην παραλία της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, «στον λαό και σε επισκέπτες», όπως γράφει.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις, για την είσοδο στο Βαρώσι δεν θα ζητείται η επίδειξη οποιοδήποτε εγγράφου.
 
Ο «βουλευτής» του ΚΕΕ Αμμοχώστου, Ογουζχάν Χασίπογλου δήλωσε στην Κίπρις ποστασί ότι η είσοδος στο κομμάτι των Βαρωσίων που άνοιξε θα επιτρέπεται σε όλους, όχι μόνο σε πολίτες του ψευδοκράτους, αλλά και σε ξένους, όπως είπε. Ανάφερε επίσης ότι η λήψη φωτογραφιών είναι ελεύθερη, εκτός από τα drones, και όσοι θέλουν να μπουν στη θάλασσα μπορούν να το κάνουν από την περιοχή που είναι η στρατιωτική λέσχη εκεί (το «σπίτι του στρατού» όπως ονομάζεται το εστιατόριο του κατοχικού στρατού)  μέχρι το ξενοδοχείο Golden Sands, μια απόσταση ενός χιλιομέτρου, όπως ανάφερε ο κ. Χασίπογλου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.