ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΒΑΡΩΣΙΑ: Ωράριο για την παραλία από το ψευδοκράτος -Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΒΑΡΩΣΙΑ: Ωράριο για την παραλία  από το ψευδοκράτος -Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται

Η «διοίκηση» των λεγόμενων «δυνάμεων ασφαλείας» με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι από σήμερα Πέμπτη 8/10 θα επιτρέπεται η πρόσβαση στην παραλία της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, «στον λαό και σε επισκέπτες», όπως γράφει.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις, για την είσοδο στο Βαρώσι δεν θα ζητείται η επίδειξη οποιοδήποτε εγγράφου.
 
Ο «βουλευτής» του ΚΕΕ Αμμοχώστου, Ογουζχάν Χασίπογλου δήλωσε στην Κίπρις ποστασί ότι η είσοδος στο κομμάτι των Βαρωσίων που άνοιξε θα επιτρέπεται σε όλους, όχι μόνο σε πολίτες του ψευδοκράτους, αλλά και σε ξένους, όπως είπε. Ανάφερε επίσης ότι η λήψη φωτογραφιών είναι ελεύθερη, εκτός από τα drones, και όσοι θέλουν να μπουν στη θάλασσα μπορούν να το κάνουν από την περιοχή που είναι η στρατιωτική λέσχη εκεί (το «σπίτι του στρατού» όπως ονομάζεται το εστιατόριο του κατοχικού στρατού)  μέχρι το ξενοδοχείο Golden Sands, μια απόσταση ενός χιλιομέτρου, όπως ανάφερε ο κ. Χασίπογλου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top