ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν ξέφυγε τελικά ο νεαρός που είχε τραπεί σε φυγή με φίλο του μετά τον εντοπισμό τους - Σύλληψη μετά από ένα μήνα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν ξέφυγε τελικά ο νεαρός που είχε τραπεί σε φυγή με φίλο του μετά τον εντοπισμό τους - Σύλληψη μετά από ένα μήνα

Στην σύλληψη ακόμη ενός νεαρού, 16χρονου αλλοδαπού αυτή τη φορά, προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής μοτοποδηλάτου που εκκρεμούσε εδώ και περίπου ένα μήνα. Ανακρινόμενος, παραδέχθηκε και μια σωρεία από άλλες εγκληματικές ενέργειες, μεταξύ άλλων και την σημερινή ληστεία καφετέρειας στη Γερμασόγεια.

Σημειώνουμε πως προηγήθηκε σύλληψη ενός 15χρονου για την ίδια υπόθεση (21/09) με το μοτοποδήλατο, αφού η αστυνομία εντόπισε τους δύο ανήλικους να επιβαίνουν σε αυτό, το οποίο και έμοιαζε με περιγραφή που δόθηκε μια ημέρα πριν (20/09) για κλοπιμαίο από ανοιχτό χώρο στην Λεμεσό.

Οι δύο νεαροί είχαν τραπεί σε φυγή, ενώ η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει μόνο τον ένα εκ των δύο για αυτόφωρο αδίκημα.

Σήμερα Πέμπτη (08/10), σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, έγινε και η σύλληψη του άλλου νεαρού 16χρονου.

Εκτός από το μοτοποδήλατο, είχε κλαπεί και κράνος και η συνολική αξία υπολογίζεται στα 500 ευρώ.

Ο ύποπτος παραδέχθηκε επίσης τη ληστεία καφετέριας, που σημειώθηκε τα ξημερώματα (08/10), όσο και άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Ο 16χρονος συνελήφθη το μεσημέρι για άλλη υπόθεση που διαπράχθηκε πρόσφατα στην περιοχή Γερμασόγειας και αφορούσε πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και κλοπής. Ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε και τη διάπραξη της ληστείας καφετέριας που σημειώθηκε στις 4:30 στη Γερμασόγεια, αλλά αριθμό άλλων υπό διερεύνηση υποθέσεων που είχαν επίκεντρο τους την τουριστική περιοχή.

Συγκεκριμένα φέρεται να παραδέχεται την κλοπή μοτοποδηλάτου, άλλες δυο κλοπές ταμειακών μηχανών από καφεστιατόρια σε Εναέριο και Γερμασόγεια, αλλά και την πρόκληση ζημιάς και κλοπής από κερματοδέκτη χώρου στάθμευσης, επίσης στη Γερμασόγεια.

Ο νεαρός αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top