Η ώρα της στέψης έφτασε…

Η ώρα της στέψης έφτασε…

Η ώρα της στέψης έφτασε αφού την ερχόμενη Πέμπτη 30 Απριλίου η ομάδα φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ θα ανακηρυχθεί και επίσημα πρωταθλήτρια για το 2014-15.

Στις 20:00 οι πρωταθλητές μας φιλοξενούν στο Λευκόθεο την Ομόνοια στο φινάλε του θεσμού και μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει φιέστα με πολλές - πολλές εκπλήξεις.

Εισφορά εισόδου ορίστηκε στα 5 ευρώ και θα υπάρχει δωρεάν φαγητό και ποτό. Πιαδιά κάτω των 12 ετών θα μπαίνουν δεωρεάν ενώ ισχύουν τα σούπερ διαρκείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ APOEL FC LOYALTY / MEMBERSHIP: Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ποδοσφαίρου, προσέλθουν στην φιέστα της κατάκτησης πρωταθλήματος του φούτσαλ, θα μπορούν να επωφεληθούν με 12 βαθμούς στο πλαίσιο του προγράμματος APOEL FC LOYALTY / MEMBERSHIP.
Επιβάλλεται η προσκόμιση της κάρτας διαρκείας στις εισόδους του Λευκοθέου, όπου θα σκανάρονται για να προστεθούν οι βαθμοί στο λογαριασμό του κάθε κατόχου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE