Eντυπωσιακό project... Υποθαλάσσιο γήπεδο τένις!

Eντυπωσιακό project... Υποθαλάσσιο γήπεδο τένις!

Βαρεθήκατε να βλέπετε συνηθισμένους αγώνες τένις; Εάν η ιδέα του Πολωνού αρχιτέκτονα, Κριστόφ Κόταλα γίνει πράξη τότε θα βλέπουμε μάχες και εντυπωσιακά χτυπήματα με φόντο τα... ψάρια!

Ο Πολωνός αρχιτέκτονας Κριστόφ Κόταλα έχει έτοιμα τα σχέδια του εντυπωσιακού αυτού project και ψάχνει απλά για κάποιον επενδυτή που θα δώσει σάρκα και οστά στις ιδέες του.

"Δεν υπάρχει επενδυτής, αλλά θα ήθελα να υπάρξει ενδιαφέρον γιατί πιστεύω πως είναι καλή ιδέα", ανέφερε ο ίδιος και πρόσθεσε: "Θα είναι κάτι αυθεντικό. Θα πρέπει να γίνει κάπου, όπου υπάρχει παράδοση στο τένις. Το Ντουμπάι είναι ιδανικό γι'αυτή την ιδέα".

Εάν τελικά η ιδέα του Κόταλα γίνει και πράξη το αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό. Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE