Απολύθηκε μετά από επτά χρόνια υπηρεσίας ο πρώην προπονητής του Πιέρου Σωτηρίου

Απολύθηκε μετά από επτά χρόνια υπηρεσίας ο πρώην προπονητής του Πιέρου Σωτηρίου

Τέλος από την τεχνική ηγεσία της Κοπεγχάγης αποτελεί ο Στόλε Σόλμπακεν, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της Δανίας.

Μετά από 357 παιχνίδια (205 νίκες, 74 ισοπαλίες, 78 ήττες) ο 52χρονος τεχνικός, δεν θα κάθεται πλέον στον πάγκο της Κοπεγχάγης λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων της ομάδας, στην αρχή της σεζόν.

O Σόλμπακεν, βρισκόταν στο τιμόνι της δανέζικης ομάδας από το 2013 και στις 10 Οκτωβρίου, είδε την πόρτα της εξόδου.

Έτσι, η ομάδα του Κάρλος Ζέκα και Μάριου Οικονόμου βρίσκεται σε αναζήτηση ενός προπονητή, ο οποίος θα την οδηγήσει και πάλι σε υψηλές πτήσεις στην ομάδα.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Κοπεγχάγη, γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό από το Europa League, ενώ στο πρωτάθλημα μετράει, 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Πηγή: sportsroom.gr

The post Απολύθηκε μετά από επτά χρόνια υπηρεσίας ο πρώην προπονητής του Πιέρου Σωτηρίου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE