Προτάθηκε στη Μίλαν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Προτάθηκε στη Μίλαν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος παραμένει ελεύθερος με τον 28χρονο στόπερ σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο να έχει προταθεί και στη Μίλαν!

Συναρπαστικότερο παιχνίδι με Stop Loss, Partial και Auto Cash Out* (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

H Μίλαν σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση σέντερ μπακ, καθώς οι τραυματισμοί αλλά και ο κορονοϊός δυσχεραίνουν το έργο του Στέφανο Πίολι.

Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα stadiosport έχει προταθεί στους «ροσονέρι», ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο ψάχνει ομάδα μετά τη λύση της συνεργασίας του με το Αμβούργο. Εκτός από τον 28χρονο στόπερ στην ιταλική ομάδα έχουν προταθεί οι Μαπού Εμπιβά, Εσιεκιέλ Γκαράι, Γιόζο Σιμούνοβιτς και Λεό Λακρουά.

Ο Παπαδόπουλος μετράει 136 συμμετοχές στη Bundesliga, ενώ τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 17 Φεβρουαρίου σε ματς με την Β΄ ομάδα του Αμβούργου.

gazzetta.gr

The post Προτάθηκε στη Μίλαν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE