ΚΥΠΡΟΣ: 52χρονος τράβηξε πιστόλι και απειλούσε τους φίλους της κόρης του

ΚΥΠΡΟΣ: 52χρονος τράβηξε πιστόλι και απειλούσε τους φίλους της κόρης του

Διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 52χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, καθώς φέρεται να ανέσυρε πιστόλι και να απείλησε τους φίλους της κόρης του.

Σύμφωνα με τη Αστυνομία, ο 52χρονος από χωριό της Επαρχίας Πάφου συνελήφθη χτες, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου.
 
Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες το απόγευμα στην Αστυνομία από 18χρονο κάτοικο Πάφου, αφού σύμφωνα με τον παραπονούμενο, γύρω στις 11.40 μ.μ. της 8ης Οκτωβρίου 2020, ενώ βρισκόταν με φιλικά του πρόσωπα σε δρόμο χωριού της επαρχίας Πάφου, τους προσέγγισε ο 52χρονος, ο οποίος πρόταξε πιστόλι εναντίον τους.
Ως αποτέλεσμα, ο παραπονούμενος και τα φιλικά του πρόσωπα εγκατέλειψαν την περιοχή.
 
Εναντίον του 52χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση. Τη σύλληψή του ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο.
 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Παναγιάς διερευνά την υπόθεση.
 
ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.