Νέα συμφωνία για ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ομάδων στο γυναικείο ποδόσφαιρο!

Νέα συμφωνία για ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ομάδων στο γυναικείο ποδόσφαιρο!

Μία ακόμα ενοποίηση ομάδων στο γυναικείο ποδόσφαιρο είναι προ των πυλών, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ginekio.com.

Συγκεκριμένα, η Γεροσκήπου FC έδωσε τα χέρια με την Πάφος FC για… διπλό deal!

Η συμφωνία ενοποίησης ανάμεσα στις δύο ομάδες θα ενεργοποιηθεί από φέτος για την ομάδα κοριτσιών K-17 και από τη νέα σεζόν για τη γυναικεία ομάδα.

Πλέον, η ομάδα K-17 της Γεροσκήπου μετονομάζεται σε Πάφος-Γεροσκήπου F.C. Ladies Κ-17…

The post Νέα συμφωνία για ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ομάδων στο γυναικείο ποδόσφαιρο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE