Ήρθε Κύπρο για διακοπές και κάνει προπόνηση στα… Κούκλια ο παικταράς της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ήρθε Κύπρο για διακοπές και κάνει προπόνηση στα… Κούκλια ο παικταράς της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Άγγλος παικταράς της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ, ήρθε Κύπρο για ολιγοήμερες διακοπές, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ λόγω των Εθνικών ομάδων, αλλά, εκτός από το να… χαλαρώνει, κάνει και προπονήσεις για να παραμείνει σε φόρμα!

Όπως θα δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία, προπονείται στο γήπεδο της περιοχής Κούκλια στην Πάφο!

⚠ James Milner took advantage of the international break and has travelled to Cyprus ⚠

As you can see from the picture, he is training at Kouklia stadium in Paphos‼

Δημοσιεύτηκε από Liverpool FC Cyprus OLSC στις Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

The post Ήρθε Κύπρο για διακοπές και κάνει προπόνηση στα… Κούκλια ο παικταράς της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE