ΚΥΠΡΟΣ

Να μην πατήσει μπανανόφλουδα!

Να μην πατήσει μπανανόφλουδα!

Να μην πατήσει μπανανόφλουδα (…όπως τον Απόλλωνα) θέλει η Ανόρθωση την ερχόμενη αγωνιστική απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Ερμή.

Άπαντες στις τάξεις των κυανόλευκων της Αμμοχώστου θεωρούν πως η επικείμενη αγωνιστική αποτελεί ιδανική ευκαιρία ώστε να μειωθεί η διαφορά από τους βασικούς ανταγωνιστές στο δρόμο προς την κατάληψη ευρωπαϊκού εισιτηρίου.  Την ίδια στιγμή, όμως,  γνωρίζουν πως σε καμία περίπτωση το συγκρότημα του Γιάννου Οκκά δεν αποτελεί εύκολη λεία ούτε προφανώς είναι διατεθειμένο να πέσει αμαχητί. 

Έχοντας λοιπόν αυτή την προσέγγιση ο Αντρέ Πάους καταστρώνει το πλάνο όπου θα φέρει την πολυπόθητη νίκη.  Έτσι, μέσα στην βδομάδα ο  Ολλανδός καλείται να επεξεργαστεί όλες τις επιλογές που έχει ενώπιον του.  Επιλογές που θα συμπεριλαμβάνουν βεβαίως τόσο την κάλυψη του κενού του Νούχου στο άκρο της άμυνας όσο ταυτόχρονα τις ιδιαίτερες περιπρώσει των Εντέ και Λαΐφη. 

-Ο μεν πρώτος να μείνει εκτός για να αποθεραπευτεί πλήρως και ο δεύτερος να μείνει στο πάγκο για να προφυλαχθεί (μόνο εάν το φέρει η εξέλιξη του αγώνα να αγωνιστεί). 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top