Να μην πατήσει μπανανόφλουδα!

Να μην πατήσει μπανανόφλουδα!

Να μην πατήσει μπανανόφλουδα (…όπως τον Απόλλωνα) θέλει η Ανόρθωση την ερχόμενη αγωνιστική απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Ερμή.

Άπαντες στις τάξεις των κυανόλευκων της Αμμοχώστου θεωρούν πως η επικείμενη αγωνιστική αποτελεί ιδανική ευκαιρία ώστε να μειωθεί η διαφορά από τους βασικούς ανταγωνιστές στο δρόμο προς την κατάληψη ευρωπαϊκού εισιτηρίου.  Την ίδια στιγμή, όμως,  γνωρίζουν πως σε καμία περίπτωση το συγκρότημα του Γιάννου Οκκά δεν αποτελεί εύκολη λεία ούτε προφανώς είναι διατεθειμένο να πέσει αμαχητί. 

Έχοντας λοιπόν αυτή την προσέγγιση ο Αντρέ Πάους καταστρώνει το πλάνο όπου θα φέρει την πολυπόθητη νίκη.  Έτσι, μέσα στην βδομάδα ο  Ολλανδός καλείται να επεξεργαστεί όλες τις επιλογές που έχει ενώπιον του.  Επιλογές που θα συμπεριλαμβάνουν βεβαίως τόσο την κάλυψη του κενού του Νούχου στο άκρο της άμυνας όσο ταυτόχρονα τις ιδιαίτερες περιπρώσει των Εντέ και Λαΐφη. 

-Ο μεν πρώτος να μείνει εκτός για να αποθεραπευτεί πλήρως και ο δεύτερος να μείνει στο πάγκο για να προφυλαχθεί (μόνο εάν το φέρει η εξέλιξη του αγώνα να αγωνιστεί). 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE