ΕΛΛΑΔΑ - ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Βρέφος δύο μηνών πέθανε στον ύπνο του

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Βρέφος δύο μηνών πέθανε στον ύπνο του

Η 36χρονη μητέρα κοιμόταν μαζί του στο ίδιο κρεβάτι. Από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια.

Μια 36χρονη μητέρα βρήκε το μόλις δύο μηνών βρέφος νεκρό χθες το πρωί στο σπίτι τους σε χωριό του Δήμου Aγιάς στην Λάρισα.
 
Η κοπέλα στις 6:00 τα ξημερώματα διαπίστωσε ότι το αβάπτιστο θήλυ με το οποίο κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι, δεν είχε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με το onlarissa.gr.
 
Σύμφωνα με πληροφορία της εφημερίδας Ελευθερία, η οικογένεια μετέφερε το βρέφος με το δικό της όχημα, μέχρι τον κόμβο της Γυρτώνης και από εκεί με τo ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διερευνηθούν στο πλαίσιο της ιατροδικαστικής εξέτασης ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια.
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE