Έσπασαν τα τηλέφωνα! Ποια Κύπρια τραγουδίστρια του «The Voice» ψάχνουν όλοι;

Έσπασαν τα τηλέφωνα! Ποια Κύπρια τραγουδίστρια του «The Voice» ψάχνουν όλοι;

Διαθέτει μια μαγευτική φωνή που της εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο φετινό Voice 2, πορεία που σταμάτησε στα Battles, όταν στον «Κυπριακό εμφύλιο» έχασε στα σημεία από την Λεμεσιανή Κατερίνα Καμπανέλλη.

Η ίδια όμως, όχι πως το πήρε και κατάκαρδα που δεν πέρασε στα live (αντιθέτως πείσμωσε ακόμα περισσότερο και συνεχίζει να τραγουδά με περισσότερο κέφι και δύναμη που άντλησε μέσω του διαγωνισμού) έγινε πόλος έλξης για δημοσιογράφους και εκπομπές στην Ελλάδα, που όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχουν σπάσει κυριολεκτικά τα τηλέφωνα.

Οι προτάσεις για συμμετοχή σε τηλεοπτικές εκπομπές πολλές, όμως η Ιλάνα Κολλίτση, που εξωτερίκευσε τελευταία, κάτι που την ενόχλησε από τα γυρίσματα του Voice, αρνείται πεισματικά, θεωρώντας ότι αυτός ο κύκλος έχει κλείσει και ότι είχε να πει το είπε.

Όμως τις τελευταίες μέρες, μετά και από την επιμονή γνωστών Ελλαδιτών δημοσιογράφων, κάνει δεύτερες σκέψεις και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ταξιδέψει για την Ελληνική πρωτεύουσα ώστε να δώσει τις δικές της απαντήσεις στα ερωτήματα που προέκυψαν μετά την πρόσφατη καταγγελία της που έκανε το γύρο Κύπρου και Ελλάδας με τον τίτλο «Στημένο παιχνίδι», ώστε να κλείσει μια και καλή τα στόματα και να αποκαταστήσει την αλήθεια και έτσι να την αφήσουν πλέον να ηρεμήσει και να γυρίσει οριστικά σελίδα μετά το «Voice»

Άλλωστε η Κύπρια τραγουδίστρια απέδειξε το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι δεν μασά τα λόγια της και δεν κρύβεται, εκτοξεύοντας αστήρικτες κατηγορίες όπως θέλουν να αφήνουν να εννοηθεί ορισμένοι κακοπροαίρετοι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE