ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για οκτώ μέρες 25χρονος και 29χρονος - Έκλεψαν μοτοσικλέτα από πολυκατοικία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για οκτώ μέρες 25χρονος και 29χρονος - Έκλεψαν μοτοσικλέτα από πολυκατοικία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε την Κυριακή (11/10) διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 25 και 29 ετών, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας.

Η μοτοσικλέτα κλάπηκε το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου, από τον ισόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης της στη Λεμεσό.

Εντοπίστηκε ωστόσο το βράδυ της ίδιας μέρας από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία προχώρησαν στη σύλληψη του 25χρονου και του 29χρονου, για αυτόφωρο αδίκημα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE