Al Jazeera: Επιστρέφει με νέες αποκαλύψεις για τα Cyprus Papers - VIDEO

Al Jazeera: Επιστρέφει με νέες αποκαλύψεις για τα Cyprus Papers - VIDEO

Στην αποκάλυψη ότι αύριο (12/10) θα προβεί σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα, αποκάλυψε το βράδυ της Κυριακής (11/10), το ειδησεογραφικό πρακτορείο του Al Jazeera. 

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ειδησεογραφικό πρακτορείο, ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα βίντεο 37 δευτερολέπτων, με το οποίο ενημερώνει για το τι μας 'περιμένει' την Δευτέρα (12/10).

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο βίντεο παρουσιάζεται ο δικηγόρος Αντρέας Πιττάτζης, ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης και εργαζόμενοι στο Giovanni Group.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE